Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Home » Uncategorized » “ICT CORNER” NA SAJMU

“ICT CORNER” NA SAJMU

https://pgsajamknjiga.files.wordpress.com/2016/04/volcano.jpg

ICT_Page_2Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije učestvovaće sa “ICT kornerom” na Međunarodnom podgoričkom sajamu knjiga i obrazovanja, koji će se održati od 9. do 15. maja 2016.godine, pod sloganom “Crna Gora čita”, u garažnom dijelu šoping mola Delta City u Podgorici.

U okviru “ICT kornera” pored izložbenog dijela posjetioci će biti u mogućnosti da se informišu o radu i aktivnostima Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, Univerziteta Crne Gore, Privredne komore, RESPA-e, Uprave za kadrove, Microsofta i ECDL test centara, kao i da provjere svoje informatičke vještine po ECDL standardu, učestvuju u nagradnim igrama i drugim sadržajima.

Takođe, u okviru Sajma Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije organizuje i panel diskusiju na temu: “ICT u školama i bezbjednost djece na Internetu”. O ovoj temi govoriće stručnjaci različitih profila iz državne uprave, ICT kompanija, predstavnici NVO sektora i drugi.

Panel će se održati u utorak, 10.5.2016. godine, sa početkom u 18 časova, u sali za promocije Međunarodnog podgoričkog sajam knjiga i obrazovanja.

%d bloggers like this: