Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Home » Uncategorized » REKTORKA RADMILA VOJVODIĆ NA SAJMU

REKTORKA RADMILA VOJVODIĆ NA SAJMU

https://pgsajamknjiga.files.wordpress.com/2016/04/volcano.jpg

rektorkaMeđunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja danas je  posjetila  rektorka Univerziteta Crne Gore. Radmila Vojvodić. Ona je u  prisustvovala promociji knjige dr Dragutina Papovića „Crnogorska vlast i crnogorsko nacionalno pitanje“, u organizaciji Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.  Rektorka Vojvodić je obišla Sajam, uključujići štand Univerziteta Crne Gore.

„Univerzitet Crne Gore tradicionalno je prisutan na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga, koji od ove godine ima i dodatnu vrijednost – Sajam obrazovanja. Ovaj segment posebno je interesantan Univerzitetu Crne Gore, koji na Sajmu, osim izdavačke djelatnosti, predstavlja fakultete i studijske programe, a sve u susret predstojećem upisu u prvu godinu. Čestitamo organizatorima na uspješnoj organizaciji manifestacije i pratećih programa, i pozivamo maturante da  nam se pridruže na Sajmu i upoznaju sa programima koje nudi UCG“.

Ove godine kroz segment obrazovanja koji je pripremljen pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i u saradnji sa Univerzitetom Crne Gore, posjetoci  Sajama imaju priliku da se upoznaju sa cjelokupnim sistemom obrazovanja i kroz izlagački dio, ali i kroz različite programske segmente. Cilj je da se mladim ljudima, budućim studentima i srednjoškolcima pruži prilika  da  na jednom mjestu dobiju sve informacije na osnovu kojih će donijeti odluku o svom daljem obrazovanju.

%d bloggers like this: