Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Home » Uncategorized » SVEČANO URUČENJE SAJAMSKIH NAGRADA

SVEČANO URUČENJE SAJAMSKIH NAGRADA

https://pgsajamknjiga.files.wordpress.com/2016/04/volcano.jpg

Obavještavamo Vas da će u nedjelju  15.05. u 18h biti uručene tradicionalne nagrade 11. Međunarodnog  podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja. Sajamske nagrade biće dodijeljene u sljedećim  kategorijama:  kompletna izdavačka produkcija (najbolji izdavač);  izdavački poduhvat; najbolja edicija;  unaprijeđenje dječijeg izdavaštva;  najbolje opremljeno umjetničko izdanje;  najbolje opremljena  edicija;  najbolje opremljena  knjiga; najbolje opremljen štand, nagrada za poseban doprinos organizaciji Sajma; posebno priznanje za napredak u obrazovanju, nagrada za unapređenje obrazovnog procesa.

O dobitnicima će i  ove godine odlučivati žiri u sastavu: prof. dr Sonja Tomović Šundić, prof. dr Siniša Jelušić i akademski slikar Marina Vešović.

Na svečanom zatvaranju Sajma biće izvučeni i dobitnici nagrada koji su prvo na učešće u nagradnoj igri ostvarili kupovinom  sajamske ulaznice. Tom prilikom biće uručene sljedeće nagrade: putovanje za dvoje u Prag, dva putovanja za dvoje u Dubrovnik, romantični vikend za dvoje u hotelu Aleksandar u Rafailovićima, laptop, tablet uređaj, kozmetički tretmani i 5 vrijednih paketa knjiga. Ove su poklone za naše posjetioce obezbijedili sponzori: agencija Gallileo, Klikovac doo, Kimtek, Telenor, zatim kompanija Platinum Beuaty i naravno IK „Nova knjiga“.

Sajam će za posjetioce u nedjelju biti otvoren do 22h.

%d bloggers like this: