Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Home » Uncategorized » DRUGI DAN SAJMA: SSS “SPASOJE RASPOPOVIĆ” – “ZNANJE JE MOĆ”

DRUGI DAN SAJMA: SSS “SPASOJE RASPOPOVIĆ” – “ZNANJE JE MOĆ”

https://pgsajamknjiga.files.wordpress.com/2016/04/volcano.jpg

SSŠ4Svoje aktivnosti na polju obrazovanja i edukacije učenika na ovogodišnjem 12. Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja predstavila je i Srednja stručna škola „Spasoje Raspopović“ iz Podgorice pod motom „Znanje je moć“.

Ljeposava Vuksanović, direktorica Srednje stručne škole „Spasoje Raspopović“ istakla je da ova škola spada u red najopremljenijih ustanova srednjeg obrazovanja u Crnoj Gori. Na predstavljanju škole istaknuto je da je učešće na Sajmu obrazovanja samo nastavak kontinuiranih napora koje rukovodstvo škole, u saradnji sa Ministarstvima obrazovanja i nauke, ulaže u projekat medijske promocije stručnog obrazovanja i nauke. Učenici škole su takođe izveli eksperimente iz oblasti zanimljive hemije, a predstavila se i vokalna grupa učenika SSŠ „Spasoje Raspopović“ sa pjesmom „Naša škola“ koja je osvojila prvo mjesto na konkursu Zavoda za školstvo Crne Gore.

SSŠ6

 

U sklopu predstavljanja SSŠ „Spasoje Raspopović“ na Sajmu obrazovanja prikazan je i dokumentarni film snimljen povodom sedamdesetogodišnjice škole, koji sadrži i svojevrsni omaž svim prethodnim profesorima i nastavnicima Srednje stručne škole „Spasoje Raspopović“.

 

%d bloggers like this: