Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja

Home » Uncategorized » PREDSTAVLJANJE ŠKOLA: SREDNJA STRUČNA ŠKOLA “SPASOJE RASPOPOVIĆ” i SREDNJA GRAĐEVINSKO- GEODETSKA ŠKOLA “INŽ. MARKO RADEVIĆ”

PREDSTAVLJANJE ŠKOLA: SREDNJA STRUČNA ŠKOLA “SPASOJE RASPOPOVIĆ” i SREDNJA GRAĐEVINSKO- GEODETSKA ŠKOLA “INŽ. MARKO RADEVIĆ”

https://pgsajamknjiga.files.wordpress.com/2016/04/volcano.jpg

Peti dan Međunarodnog sajma knjiga i obrazovanja počeo je predstavljanjem Srednje stručne škole „Spasoje Raspopović“. Školu je najprije predstavila Biljana Manigoda, a zatim su Suzana Janković i Anđela Ševčenko pokazale svoje znanje iz hemije. Posjetioci Sajma knjiga su mogli da vide nekoliko eksperimenata i čuju šta učenicima nude hemijski smjerovi ove škole. Modna dizajnerka Marina Banović govorila je o smjerovima koji se bave modom i modnim dizajnom, a posjetioci su imali priliku da saznaju kako teče nastava na smjerovima koji obučavaju buduće frizere i agronome.

Srednja građevinsko-geodetska škola  nastavila je svoj program, a posjetioci su mogli da pogledaju skečeve, filmove i muzičke nastupe koje su pripremili učenici. Bivši đaci ove škole, Branka Zečević i Petar Raičević, bili su gosti promocije. Branka je pjevala izvorne pjesme, a Petar je pokazao svoje umijeće u oslikavanju tijela.

%d bloggers like this: